標題: 石川?
無頭像
Alien
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 7
註冊 2013-8-13
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3896
61.18.166.248
睇完Keita篇咁熱血既石川攻略係咪好正呢?
如果冇佢講果d寵? 唔緊要,  希望呢度幫到你

呢度會講講咁邪惡既暗隊點樣過地獄級既石川..

首先睇睇雙長先既選擇:

暗天 + 下面果4隻,  推薦度由左至右

睇睇必要既隊員先:

虹番:  呢舊大舊野唔洗升都3千幾血千幾攻,  主動技又正,  絕對係要有既寵
水奶:  不解釋,  你懂的 ,  又易滿技,  如果有滿技又未究進暗玩更好..

其他隊員選擇:

哈帝:  重力既代表,  可以落任可一隻重力都得
吸血鬼,  暗劍,  服部:  當然是轉暗珠啦..
火奶,  暗玩:  保命用
彩胖:  冇錯, 當你唔夠co既時候呢隻野係唔錯,  不過唔到迫不得已都唔好落..
暗番人:  同虹番主動技一樣,  只不過3圍差太遠,  又係冇co之下既選擇

睇完隊伍介紹之後我會推介咁組:

我模擬既寵既lv係:
洛基: 40
赫拉: 40
虹番: 你懂的
水奶: 40
暗天: 86 (因為本人果隻係86)

好啦~組完隊之後記緊要睇睇關關卡資料:

第一至三層:

重點:
第一層:  由於5隻1齊黎..頂唔緊就轉5combo自集中殺1,2隻先..
第二層:  中, 下忍各2,  建議先殺下忍,  因為佢地高攻同會封寵
第三層:  一隻一隻打應該冇難度,  最理想確保有3粒心珠先入第4層

到第四層啦:

重點:
由於佢會封水1-3回,  所以水奶會被封開唔到技,  
如果版面冇心珠就自開水奶技,  但佢之後會發呆,  就算萬一真係人品冇我咁好
俾封3回合,  都可以由第3層帶落黎既3粒水珠保命
直到磨到佢30%血以下會連打我地8千幾1野,  呢個時候如果有壓力就開虹番頂頂,  必要時開埋洛基以務必送佢返屋企

好啦黎到boss層, 見到呢隻野, 睇睇佢咩料先

江湖傳聞第一下唔做combo佢唔會重擊我地2萬一下,  但我試過唔轉combo都會打我2萬,  欺騙我感情
所以安全起見流程如下:
1.  入場先開虹番,  跟住佢打你1萬左右
2.  你回血,  佢封你3寵2-3回
3.  到呢個時候假設你同時被封暗天同水奶,  你應該仲有11720血以上,  但你同時開緊虹番,  夠頂只少2下,  呢兩回合盡消combo,  務求      你俾人封到第3回合時有心珠
4.  之後可以睇準水奶有技/場上有心珠,  開暗天射佢,  再不停磨佢
5.  磨到佢25%血以下佢會掉d錢俾我地,  一下15190,  所以當睇準佢大約得返4份1血既時候, 先開重力, 再黎暗天技,  虹番技,  回血(卡     心可開水奶),  洛基, 之後又虹番,  磨多陣咁佢應該死了~

以上我都模擬左好多最壞既情況..只要跟住上面小心打,  應該可以拎隻金蛋走...

最後,  送張最偉大既村井圖俾大家   

本帖最近評分記錄
Empera   2013-8-16 23:00  友情點  +5   攻略
Empera   2013-8-16 23:00  +蛋  +2   攻略

Keita (觀世-正宗)
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 13
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3892
14.199.63.92
沙發一下

各位朋友,你們的回覆是我們的動力~!支持一下!

無頭像
vv_
美化人員

積分 5
帖子 6
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3888
203.218.164.50
呢隊野我都有
下次有機會先打倒石川
今次唔打

Empera (皇上)
內務長
金蛋 - 管理員及超級版主擁有  

積分 0
帖子 28
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3883
14.136.80.184
所以話PTC嘅導師真係人才仔仔

無頭像
拔拔貓
導師

積分 0
帖子 4
註冊 2013-8-15
用戶註冊天數 3900
用戶失蹤天數 3897
116.48.61.154
雙暗天冰赫拉滿技水奶直爆超地獄路過~~

無頭像
Alien
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 7
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3896

QUOTE:
原帖由 拔拔貓 於 2013-8-16 23:48 發表
雙暗天冰赫拉滿技水奶直爆超地獄路過~~

你d高手唔準同我地比

無頭像
拔拔貓
導師

積分 0
帖子 4
註冊 2013-8-15
用戶註冊天數 3900
用戶失蹤天數 3897
116.48.61.154
我唔係高手啦... 玩左都未夠半年

alex138168
學員
水主

積分 0
帖子 2
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3894
119.247.171.28
以我所知 果個江湖傳聞以前係個bug 去到上幾次(亦係我第一次打石川個次) 因為更新而失效

櫻花雪
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 8
註冊 2013-8-14
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3874
122.61.186.179
我今日玩過一次人品勁差,一開始得2粒暗比人一下打我萬幾,之後7COMBO又係無暗,之後有暗但係無心-.-唔知想點

felixxdd (Fx)
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 3
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3883
223.18.112.177
張圖正呀喂

無頭像
Alien
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 7
用戶註冊天數 3901
用戶失蹤天數 3896

QUOTE:
原帖由 felixxdd 於 2013-8-17 22:49 發表
張圖正呀喂

識貨WO

無頭像
vhlwqb1718
禁止發言

積分 0
帖子 1
註冊 2016-1-22
用戶註冊天數 3010
用戶失蹤天數 2974
110.85.70.251
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***