標題: 捉賊呀!!
Keita (觀世-正宗)
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 13
註冊 2013-8-13
用戶註冊天數 3906
用戶失蹤天數 3897
14.199.63.92
各位警員,如果仲邊個未捉倒呢隻大賊既話快D入來聽befing~!

目標人物~~大盜石川五右位門

手下  
水火木下忍
水火木中忍

九尾狐

注意!今次係教大家打地獄級既難道,但求捉佢唔倒都,都起碼可以沒收賊贓!

來!隊員介紹!

水玩具  

最好滿技,有防水防火(避彈衣),事関佢D手下都好好打,小心小心。

火戰國,火歷龍,火主角

完全係因為戰力而入隊

火蛇  

被封技時……(你懂的)

朋友用趕豬男,或究極火主角也可

因為有火2倍攻回

行動指引

一入場,見到木屬手下便立即打死佢地!(你地件避彈衣擋係唔倒木頭嫁),之後留下一隻小怪儲技,最好係水。

再破門入第二版,先殺木的,記住中忍打得細力過下忍

往後第三版也一樣。

到九尾狐了!

各位小心,佢一開波會除咗我哋件避彈衣!最快都要兩個回合先著得番,好彩佢除完之後,俾我地健碩既肌肉吸引住,回發呆一個回合,呢個時候唔使用蛇女,小心保留心珠有需要先回血便可。慢慢打,注意佢就嚟死嘅時候,會用機槍掃我地!大力左,留意生命值呀!

好!終於見到目標人啦!賊仔咪走!

係呢個時候,佢通常會掉手榴炸彈!
有避彈衣都要中一萬左右!小心血量。其次,佢間中會放煙霧彈,呢個時候都係要留心血量,頂住呀兄弟!而且間中佢會令我地D隊員行動不能,係呢個時候有火蛇就立即開,冇就打俾上級(whatspp導師)睇吓有無方法。最後,佢就死果時!佢會連啲錢都唔要!用來掉地我哋!打成6千幾嫁!(冇計,捉緊賊唔執得)係呢個時候,量力而為開行技能打爆佢個頭啦!

記住!好大機會留低袋錢就算數人影都冇,不過算啦咁辛苦,D錢兄弟分左佢啦!

如果捉倒佢的話,恭喜你!你又破單大案啦!

Ps : 冇水玩具可以自己用究極火主角,朋友用水玩具

本帖最近評分記錄
Empera   2013-8-16 21:11  友情點  +5   攻略
Empera   2013-8-16 21:11  +蛋  +2   攻略

無頭像
Alien
導師
銀蛋 - 傑出版主擁有  

積分 0
帖子 7
用戶註冊天數 3906
用戶失蹤天數 3901
202.75.86.51
KEITA又出野~

無頭像
vv_
美化人員

積分 5
帖子 6
用戶註冊天數 3906
用戶失蹤天數 3893
203.218.164.50
超生動

無頭像
拔拔貓
導師

積分 0
帖子 4
註冊 2013-8-15
用戶註冊天數 3905
用戶失蹤天數 3901
116.48.61.154
小提示: 煙幕之後, 心珠係方形, 而五色珠就係圓形.
如果冇血就要趁呢個機會回一回氣喇~~